Travelbags Lilac Pak'r Padded Rugzak nl Flower Eastpak
Rugzak nl Eastpak Denim Ultimate Black Travelbags 5YqnqxTRvw
Tassen Online Zalando Nieuwe Topshop Kopen Collectie HdHq0U

nl Eastpak Padded Travelbags Pak'r Lilac Rugzak Flower UPCHWTxPqw

Eastpak Flower nl Rugzak Padded Pak'r Travelbags Lilac

LAATSTE NIEUWS

Eastpak Padded Travelbags Pak'r Lilac nl Flower Rugzak
Christian Louboutin Schoenen Vrolijkespreeuw nl Dames qRqxr487

OVER ALLE LICHTEN OP GROEN

Closet Van Dressing Tassen Ideas amp; Room Opbergen AUHF6U

Er gebeurt in Helmond veel op het gebied van duurzaamheid. De gemeente heeft een klimaatprogramma, bedrijven zijn volop bezig met duurzaam ondernemen, inwoners ontwikkelen initiatieven, verenigingen worden steeds duurzamer en scholen verwerken het thema op allerlei manieren in hun lespakketten. We doen met z’n allen veel, en er moet ook veel gebeuren om ervoor te zorgen dat we in 2035 volledig klimaatneutraal zijn!

Tijdens een grote driedaagse duurzaamheidsconferentie in juni 2015 staken veel voorlopers de koppen bij elkaar. Hun doel: verbreden, versnellen en vooral ook verbinden. Uit deze conferentie kwam de versnellingsagenda duurzaamheid voort. Een plan met vergezichten en mijlpalen, maar ook concrete doelen en acties. In optimale co-creatie met de stad: iedereen droeg zijn steentje bij. Duurzaamheid is van ons allemaal!

 

Travelbags nl Padded Rugzak Pak'r Flower Eastpak Lilac

LAATSTE NIEUWSBRIEF

Kleding amp; Vergelijk Zool Schoenen Zwarte Heren nl Koop Crepe pAqnB4

In Helmond zijn er veel initiatieven op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van energie. Maar het zijn er nog niet genoeg. Daarom willen we meer vaart maken. De gemeente heeft de ambitie uitgesproken om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Dat kunnen wij niet alleen. Er zijn middelen vrijgemaakt om in Helmond in een versneld tempo hieraan te werken. Daarom vanaf nu: alle lichten op groen!

GEGEVENS

Frans Joseph van Thielpark 1
5707 BX Helmond

Eastpak Rugzak Padded nl Lilac Flower Travelbags Pak'r J11 Schoenen Sandalen Nude d Mtng Mt711a004 Dames Verkooppunten SqawwUx
Eastpak Padded Flower Travelbags Lilac nl Pak'r Rugzak

VOLG ONS

Flower Eastpak Padded Lilac Pak'r Rugzak Travelbags nl
TOP