bruin Handtassen Sabrina Laetitia Chez 331503 Sarenza
Laverna Chez Mocassins 147002 Sarenza beige Aldo gAUqnzYq
Van Onder Colbert Donkerblauw De Een Of Met Jas Pak wd7qXUT7x

bruin Sarenza Handtassen 331503 Chez Sabrina Laetitia Zqa65wxg

Handtassen Sarenza 331503 Chez Laetitia bruin Sabrina

LAATSTE NIEUWS

Chez bruin Handtassen Sabrina Laetitia Sarenza 331503
Grijs Herschel Classics Rugzak Classics Settlement Herschel XgwqFxFHv

OVER ALLE LICHTEN OP GROEN

Closet Van Dressing Tassen Ideas amp; Room Opbergen AUHF6U

Er gebeurt in Helmond veel op het gebied van duurzaamheid. De gemeente heeft een klimaatprogramma, bedrijven zijn volop bezig met duurzaam ondernemen, inwoners ontwikkelen initiatieven, verenigingen worden steeds duurzamer en scholen verwerken het thema op allerlei manieren in hun lespakketten. We doen met z’n allen veel, en er moet ook veel gebeuren om ervoor te zorgen dat we in 2035 volledig klimaatneutraal zijn!

Tijdens een grote driedaagse duurzaamheidsconferentie in juni 2015 staken veel voorlopers de koppen bij elkaar. Hun doel: verbreden, versnellen en vooral ook verbinden. Uit deze conferentie kwam de versnellingsagenda duurzaamheid voort. Een plan met vergezichten en mijlpalen, maar ook concrete doelen en acties. In optimale co-creatie met de stad: iedereen droeg zijn steentje bij. Duurzaamheid is van ons allemaal!

 

Chez Sarenza Laetitia Handtassen bruin 331503 Sabrina

LAATSTE NIEUWSBRIEF

Sleek'r Dot Orbit Nl Stitch Rugzak Eastpak vw764qa7

In Helmond zijn er veel initiatieven op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van energie. Maar het zijn er nog niet genoeg. Daarom willen we meer vaart maken. De gemeente heeft de ambitie uitgesproken om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Dat kunnen wij niet alleen. Er zijn middelen vrijgemaakt om in Helmond in een versneld tempo hieraan te werken. Daarom vanaf nu: alle lichten op groen!

GEGEVENS

Frans Joseph van Thielpark 1
5707 BX Helmond

331503 Chez Laetitia Handtassen Sabrina bruin Sarenza amp; Bjorn Björn kledij Schoenen Tassen Borg Promotie Kruidvat nqfwZIYI
Handtassen bruin Chez Laetitia 331503 Sabrina Sarenza

VOLG ONS

bruin 331503 Sarenza Chez Sabrina Laetitia Handtassen
TOP