Marcelis 10 Rugzak Crafty Storesquare Brown Wyoming Eastpak
The Aanbiedingen Laarzen Kopen Trekkinn Goretex Wreck Face En North rpwnSRTqr
Touch Dames Sneakers Ecco Black Laag d Schoenen Q12 Ec111c043 PSx66wRqd

Storesquare Rugzak Wyoming Eastpak Marcelis Crafty Brown 10 5AxYSqwx

Crafty 10 Wyoming Brown Marcelis Storesquare Eastpak Rugzak

LAATSTE NIEUWS

10 Wyoming Eastpak Brown Marcelis Rugzak Crafty Storesquare
Merken −60 211 Shop Hobo Tot Stylight Tassen x4BH4Twt

OVER ALLE LICHTEN OP GROEN

Closet Van Dressing Tassen Ideas amp; Room Opbergen AUHF6U

Er gebeurt in Helmond veel op het gebied van duurzaamheid. De gemeente heeft een klimaatprogramma, bedrijven zijn volop bezig met duurzaam ondernemen, inwoners ontwikkelen initiatieven, verenigingen worden steeds duurzamer en scholen verwerken het thema op allerlei manieren in hun lespakketten. We doen met z’n allen veel, en er moet ook veel gebeuren om ervoor te zorgen dat we in 2035 volledig klimaatneutraal zijn!

Tijdens een grote driedaagse duurzaamheidsconferentie in juni 2015 staken veel voorlopers de koppen bij elkaar. Hun doel: verbreden, versnellen en vooral ook verbinden. Uit deze conferentie kwam de versnellingsagenda duurzaamheid voort. Een plan met vergezichten en mijlpalen, maar ook concrete doelen en acties. In optimale co-creatie met de stad: iedereen droeg zijn steentje bij. Duurzaamheid is van ons allemaal!

 

Brown Marcelis 10 Rugzak Eastpak Wyoming Crafty Storesquare

LAATSTE NIEUWSBRIEF

Zalando Black nl Rugzak Dee Superb Eastpak UqnwPCBxI

In Helmond zijn er veel initiatieven op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van energie. Maar het zijn er nog niet genoeg. Daarom willen we meer vaart maken. De gemeente heeft de ambitie uitgesproken om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Dat kunnen wij niet alleen. Er zijn middelen vrijgemaakt om in Helmond in een versneld tempo hieraan te werken. Daarom vanaf nu: alle lichten op groen!

GEGEVENS

Frans Joseph van Thielpark 1
5707 BX Helmond

Wyoming Eastpak Crafty Marcelis Brown Rugzak Storesquare 10 Purple Eastpak Rugzak Office Luggage 4 Brize All Of Out Laptop AaWWOcTg
Brown Wyoming Eastpak 10 Storesquare Crafty Rugzak Marcelis

VOLG ONS

10 Wyoming Crafty Rugzak Marcelis Storesquare Brown Eastpak
TOP