Mono Nl Eastpak Rugzak Volker Night
Voor Tassen Voor Voor Volkswagen Dames Volkswagen Tassen Dames Tassen Dames Px4qTnwZ
Tassen Kopen Online Verzending Kiomi Zalando Gratis 7RdxCwCSq

Rugzak Volker Mono Nl Night Eastpak EqqHgw1v

Night Rugzak Nl Eastpak Mono Volker

LAATSTE NIEUWS

Mono Volker Nl Eastpak Rugzak Night
Online Kopen Gabor Damesschoenen Verzending Gele Zalando Gratis xqRwg

OVER ALLE LICHTEN OP GROEN

Closet Van Dressing Tassen Ideas amp; Room Opbergen AUHF6U

Er gebeurt in Helmond veel op het gebied van duurzaamheid. De gemeente heeft een klimaatprogramma, bedrijven zijn volop bezig met duurzaam ondernemen, inwoners ontwikkelen initiatieven, verenigingen worden steeds duurzamer en scholen verwerken het thema op allerlei manieren in hun lespakketten. We doen met z’n allen veel, en er moet ook veel gebeuren om ervoor te zorgen dat we in 2035 volledig klimaatneutraal zijn!

Tijdens een grote driedaagse duurzaamheidsconferentie in juni 2015 staken veel voorlopers de koppen bij elkaar. Hun doel: verbreden, versnellen en vooral ook verbinden. Uit deze conferentie kwam de versnellingsagenda duurzaamheid voort. Een plan met vergezichten en mijlpalen, maar ook concrete doelen en acties. In optimale co-creatie met de stad: iedereen droeg zijn steentje bij. Duurzaamheid is van ons allemaal!

 

Nl Volker Eastpak Mono Rugzak Night

LAATSTE NIEUWSBRIEF

Zalando Dames Sneakers Online Hoge Kopen 7FpgOqORn

In Helmond zijn er veel initiatieven op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van energie. Maar het zijn er nog niet genoeg. Daarom willen we meer vaart maken. De gemeente heeft de ambitie uitgesproken om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Dat kunnen wij niet alleen. Er zijn middelen vrijgemaakt om in Helmond in een versneld tempo hieraan te werken. Daarom vanaf nu: alle lichten op groen!

Volker Eastpak Mono Nl Night Rugzak
TOP