Eastpak Pak'r Rugzak Wehkamp Padded Chatty Sticker
Schoenen Heren Sport 46 Maat Ecco EAq6xwCE
Uitverkoop Uitverkoop Aktiesport Aktiesport Dames Nike Nike Dames q616Z

Rugzak Sticker Padded Eastpak Wehkamp Chatty Pak'r 8qTEv

Eastpak Padded Rugzak Pak'r Wehkamp Sticker Chatty

LAATSTE NIEUWS

Eastpak Padded Chatty Rugzak Wehkamp Sticker Pak'r
Biom Schoenen Motion Yak Winkel Natural Ecco Nederland xR4tx1

OVER ALLE LICHTEN OP GROEN

Closet Van Dressing Tassen Ideas amp; Room Opbergen AUHF6U

Er gebeurt in Helmond veel op het gebied van duurzaamheid. De gemeente heeft een klimaatprogramma, bedrijven zijn volop bezig met duurzaam ondernemen, inwoners ontwikkelen initiatieven, verenigingen worden steeds duurzamer en scholen verwerken het thema op allerlei manieren in hun lespakketten. We doen met z’n allen veel, en er moet ook veel gebeuren om ervoor te zorgen dat we in 2035 volledig klimaatneutraal zijn!

Tijdens een grote driedaagse duurzaamheidsconferentie in juni 2015 staken veel voorlopers de koppen bij elkaar. Hun doel: verbreden, versnellen en vooral ook verbinden. Uit deze conferentie kwam de versnellingsagenda duurzaamheid voort. Een plan met vergezichten en mijlpalen, maar ook concrete doelen en acties. In optimale co-creatie met de stad: iedereen droeg zijn steentje bij. Duurzaamheid is van ons allemaal!

 

Sticker Rugzak Pak'r Padded Eastpak Chatty Wehkamp

LAATSTE NIEUWSBRIEF

Schoenen Mtb Helmen Artikel Outlet Kleding amp; A6Ywaqxn4

In Helmond zijn er veel initiatieven op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van energie. Maar het zijn er nog niet genoeg. Daarom willen we meer vaart maken. De gemeente heeft de ambitie uitgesproken om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Dat kunnen wij niet alleen. Er zijn middelen vrijgemaakt om in Helmond in een versneld tempo hieraan te werken. Daarom vanaf nu: alle lichten op groen!

GEGEVENS

Frans Joseph van Thielpark 1
5707 BX Helmond

Pak'r Padded Eastpak Sticker Rugzak Wehkamp Chatty Zilver Van Schoenen Barday Unisa Dames Lage Sneakers Deze Sneaker qO5EE8x
Chatty Rugzak Eastpak Wehkamp Pak'r Sticker Padded

VOLG ONS

Rugzak Pak'r Chatty Sticker Padded Wehkamp Eastpak
TOP