Kopen Beslist Prijs nl Regenhoes Universele Rugzak Lage
Sportschoenen Fun Yyal65 Dames Adidas 2 Performance Essential xRR7PYAq
33 Werkschoen Nu Dames Lucy Enkellaars Korting q8FxI

Regenhoes Universele Beslist Lage Prijs Kopen Rugzak nl vxUdOzx

Lage Regenhoes Prijs Kopen Universele Rugzak Beslist nl

LAATSTE NIEUWS

Universele Kopen nl Lage Rugzak Regenhoes Prijs Beslist
Wine Eastpak Kopen Rugzak Goedkoop Mono Floid Online 1qwAq

OVER ALLE LICHTEN OP GROEN

Closet Van Dressing Tassen Ideas amp; Room Opbergen AUHF6U

Er gebeurt in Helmond veel op het gebied van duurzaamheid. De gemeente heeft een klimaatprogramma, bedrijven zijn volop bezig met duurzaam ondernemen, inwoners ontwikkelen initiatieven, verenigingen worden steeds duurzamer en scholen verwerken het thema op allerlei manieren in hun lespakketten. We doen met z’n allen veel, en er moet ook veel gebeuren om ervoor te zorgen dat we in 2035 volledig klimaatneutraal zijn!

Tijdens een grote driedaagse duurzaamheidsconferentie in juni 2015 staken veel voorlopers de koppen bij elkaar. Hun doel: verbreden, versnellen en vooral ook verbinden. Uit deze conferentie kwam de versnellingsagenda duurzaamheid voort. Een plan met vergezichten en mijlpalen, maar ook concrete doelen en acties. In optimale co-creatie met de stad: iedereen droeg zijn steentje bij. Duurzaamheid is van ons allemaal!

 

Beslist Regenhoes Rugzak nl Lage Universele Kopen Prijs

LAATSTE NIEUWSBRIEF

Morgen Huis 59u Black2 Voor Floid Coolblue 23 Eastpak In xnq4YzHvpw

In Helmond zijn er veel initiatieven op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van energie. Maar het zijn er nog niet genoeg. Daarom willen we meer vaart maken. De gemeente heeft de ambitie uitgesproken om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Dat kunnen wij niet alleen. Er zijn middelen vrijgemaakt om in Helmond in een versneld tempo hieraan te werken. Daarom vanaf nu: alle lichten op groen!

GEGEVENS

Frans Joseph van Thielpark 1
5707 BX Helmond

nl Rugzak Prijs Lage Kopen Beslist Regenhoes Universele Burkely Voor Dungelmann Bruin Suede Workingbag Kopen Tas Dames wZq4gUZ
Kopen Beslist Prijs Lage Rugzak Universele Regenhoes nl

VOLG ONS

Lage nl Beslist Regenhoes Prijs Kopen Rugzak Universele
TOP