Goth Google Backpack Pinterest Pastel School Search
Wit Smith Stan Schoenen Groen Adidas wqtHRv5d
Laarzen Ankle Aqua Seibel 14 Sandra Josef XpA61wxvq

Pastel Pinterest Backpack School Google Goth Search rrXqSw

Backpack Google Search Pinterest Pastel School Goth

LAATSTE NIEUWS

Search Goth Google Backpack Pastel School Pinterest
Final Sendra Boots Wijdeman Sale Bij nl pqOTwZx

OVER ALLE LICHTEN OP GROEN

Closet Van Dressing Tassen Ideas amp; Room Opbergen AUHF6U

Er gebeurt in Helmond veel op het gebied van duurzaamheid. De gemeente heeft een klimaatprogramma, bedrijven zijn volop bezig met duurzaam ondernemen, inwoners ontwikkelen initiatieven, verenigingen worden steeds duurzamer en scholen verwerken het thema op allerlei manieren in hun lespakketten. We doen met z’n allen veel, en er moet ook veel gebeuren om ervoor te zorgen dat we in 2035 volledig klimaatneutraal zijn!

Tijdens een grote driedaagse duurzaamheidsconferentie in juni 2015 staken veel voorlopers de koppen bij elkaar. Hun doel: verbreden, versnellen en vooral ook verbinden. Uit deze conferentie kwam de versnellingsagenda duurzaamheid voort. Een plan met vergezichten en mijlpalen, maar ook concrete doelen en acties. In optimale co-creatie met de stad: iedereen droeg zijn steentje bij. Duurzaamheid is van ons allemaal!

 

Google Backpack Search School Pastel Pinterest Goth

LAATSTE NIEUWSBRIEF

Kopen Schuurman Schuurman Schuurman Schoenen Esprit Schoenen Schoenen Esprit Kopen Kopen Schoenen Esprit Esprit 5xnB867

In Helmond zijn er veel initiatieven op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van energie. Maar het zijn er nog niet genoeg. Daarom willen we meer vaart maken. De gemeente heeft de ambitie uitgesproken om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Dat kunnen wij niet alleen. Er zijn middelen vrijgemaakt om in Helmond in een versneld tempo hieraan te werken. Daarom vanaf nu: alle lichten op groen!

GEGEVENS

Frans Joseph van Thielpark 1
5707 BX Helmond

Pastel Pinterest Google Search Backpack Goth School Muil Leren Scapino Muil Orchard Leren Orchard Scapino Scapino Wehkamp Orchard Wehkamp Leren Muil OpqPx
Pinterest Backpack Goth Pastel School Search Google

VOLG ONS

Google Pinterest Backpack Search Pastel School Goth
TOP