nl Pak'r Travelbags Eastpak Garnished Rugzak Flower Padded Laptop
De Bijenkorf • Valentino Sneakers Gratis Bezorging 7wIwvXqxH
Sneakers Jeans E0yrbsa1 Dis Running Linea Zwart Versace Fondo R5w8d6R

Pak'r Travelbags Flower Rugzak nl Eastpak Padded Laptop Garnished YO5wq5

Travelbags Pak'r Eastpak Rugzak Garnished Padded nl Laptop Flower

LAATSTE NIEUWS

nl Garnished Padded Eastpak Pak'r Flower Laptop Rugzak Travelbags
En Tas Rugtas Online Of Koffers Tassen Van Os Myomy Kopen Ox8fxw

OVER ALLE LICHTEN OP GROEN

Closet Van Dressing Tassen Ideas amp; Room Opbergen AUHF6U

Er gebeurt in Helmond veel op het gebied van duurzaamheid. De gemeente heeft een klimaatprogramma, bedrijven zijn volop bezig met duurzaam ondernemen, inwoners ontwikkelen initiatieven, verenigingen worden steeds duurzamer en scholen verwerken het thema op allerlei manieren in hun lespakketten. We doen met z’n allen veel, en er moet ook veel gebeuren om ervoor te zorgen dat we in 2035 volledig klimaatneutraal zijn!

Tijdens een grote driedaagse duurzaamheidsconferentie in juni 2015 staken veel voorlopers de koppen bij elkaar. Hun doel: verbreden, versnellen en vooral ook verbinden. Uit deze conferentie kwam de versnellingsagenda duurzaamheid voort. Een plan met vergezichten en mijlpalen, maar ook concrete doelen en acties. In optimale co-creatie met de stad: iedereen droeg zijn steentje bij. Duurzaamheid is van ons allemaal!

 

Travelbags Flower Eastpak Rugzak Laptop Pak'r nl Padded Garnished

LAATSTE NIEUWSBRIEF

P6323 Guess Shopper Isabeau Hwisab Zwart UawZPqI

In Helmond zijn er veel initiatieven op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van energie. Maar het zijn er nog niet genoeg. Daarom willen we meer vaart maken. De gemeente heeft de ambitie uitgesproken om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Dat kunnen wij niet alleen. Er zijn middelen vrijgemaakt om in Helmond in een versneld tempo hieraan te werken. Daarom vanaf nu: alle lichten op groen!

GEGEVENS

Frans Joseph van Thielpark 1
5707 BX Helmond

Pak'r Flower Garnished Eastpak Padded nl Rugzak Laptop Travelbags Eastpak Intersport Tassen Twinsport Intersport Tassen Twinsport Intersport Tassen Intersport Eastpak Eastpak Eastpak Tassen Twinsport Twinsport Tassen Eastpak 4gxng6w
Laptop Pak'r Rugzak Garnished Travelbags nl Padded Flower Eastpak

VOLG ONS

nl Rugzak Garnished Laptop Padded Pak'r Flower Travelbags Eastpak
TOP