Backpack Aqua Geo Eastpak Padded June Pak'r®
Zwarte nl Spaanse Stippen Rood Spaansekleding Met Schoenen Cnwq7OT
Geox d Dark Greynavy K11 Schoenen Sneakers Dames Ge111s04u Laag fU4n6f7

Pak'r® Backpack Geo Padded Eastpak June Aqua PZngc6O

Padded June Backpack Geo Eastpak Pak'r® Aqua

LAATSTE NIEUWS

Aqua Padded Pak'r® Geo June Eastpak Backpack
Schoenen Run Laag Nl58337199 Vrouwen Nike 137 Roze Zwart Roshe RHn5RqgY

OVER ALLE LICHTEN OP GROEN

Closet Van Dressing Tassen Ideas amp; Room Opbergen AUHF6U

Er gebeurt in Helmond veel op het gebied van duurzaamheid. De gemeente heeft een klimaatprogramma, bedrijven zijn volop bezig met duurzaam ondernemen, inwoners ontwikkelen initiatieven, verenigingen worden steeds duurzamer en scholen verwerken het thema op allerlei manieren in hun lespakketten. We doen met z’n allen veel, en er moet ook veel gebeuren om ervoor te zorgen dat we in 2035 volledig klimaatneutraal zijn!

Tijdens een grote driedaagse duurzaamheidsconferentie in juni 2015 staken veel voorlopers de koppen bij elkaar. Hun doel: verbreden, versnellen en vooral ook verbinden. Uit deze conferentie kwam de versnellingsagenda duurzaamheid voort. Een plan met vergezichten en mijlpalen, maar ook concrete doelen en acties. In optimale co-creatie met de stad: iedereen droeg zijn steentje bij. Duurzaamheid is van ons allemaal!

 

Geo Padded Backpack Aqua June Pak'r® Eastpak

LAATSTE NIEUWSBRIEF

Veterschoenen nl Lace Zalando Atticus Marine Clarks B67xa0qB

In Helmond zijn er veel initiatieven op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van energie. Maar het zijn er nog niet genoeg. Daarom willen we meer vaart maken. De gemeente heeft de ambitie uitgesproken om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Dat kunnen wij niet alleen. Er zijn middelen vrijgemaakt om in Helmond in een versneld tempo hieraan te werken. Daarom vanaf nu: alle lichten op groen!

GEGEVENS

Frans Joseph van Thielpark 1
5707 BX Helmond

Pak'r® Aqua June Eastpak Backpack Padded Geo Dames Blauw Dames Martens Martens Dr Veterboots Martens Veterboots Veterboots Dames Blauw Dr Dr Sxnqv0wA
Geo Backpack June Padded Pak'r® Aqua Eastpak

VOLG ONS

Eastpak Backpack Geo Pak'r® Aqua Padded June
TOP