• Bezorging Gratis Collectie Rugzakken Bijenkorf De Bekijk
Clarks Vente tan Sarla Sandalen Groot Dames Cadence Leer Ud6SUqw
24 €154 Mocassins Laverna Aldo Schoenen Dames Prachtig Mooi zgc6qw

Bijenkorf Rugzakken De Collectie Gratis Bezorging • Bekijk xFZqwP8F

• Collectie Rugzakken De Gratis Bijenkorf Bekijk Bezorging

LAATSTE NIEUWS

• De Collectie Gratis Rugzakken Bekijk Bijenkorf Bezorging
Eastpak Grey Sunday Rugzak To Back Work OxSqOrX

OVER ALLE LICHTEN OP GROEN

Closet Van Dressing Tassen Ideas amp; Room Opbergen AUHF6U

Er gebeurt in Helmond veel op het gebied van duurzaamheid. De gemeente heeft een klimaatprogramma, bedrijven zijn volop bezig met duurzaam ondernemen, inwoners ontwikkelen initiatieven, verenigingen worden steeds duurzamer en scholen verwerken het thema op allerlei manieren in hun lespakketten. We doen met z’n allen veel, en er moet ook veel gebeuren om ervoor te zorgen dat we in 2035 volledig klimaatneutraal zijn!

Tijdens een grote driedaagse duurzaamheidsconferentie in juni 2015 staken veel voorlopers de koppen bij elkaar. Hun doel: verbreden, versnellen en vooral ook verbinden. Uit deze conferentie kwam de versnellingsagenda duurzaamheid voort. Een plan met vergezichten en mijlpalen, maar ook concrete doelen en acties. In optimale co-creatie met de stad: iedereen droeg zijn steentje bij. Duurzaamheid is van ons allemaal!

 

Bezorging Bijenkorf Gratis Rugzakken De Collectie • Bekijk

LAATSTE NIEUWSBRIEF

nl Padded Summer Tas Eastpak Pak'r Surf Rugzak fwnUYq

In Helmond zijn er veel initiatieven op het gebied van energiebesparing en het verduurzamen van energie. Maar het zijn er nog niet genoeg. Daarom willen we meer vaart maken. De gemeente heeft de ambitie uitgesproken om in 2035 klimaatneutraal te zijn. Dat kunnen wij niet alleen. Er zijn middelen vrijgemaakt om in Helmond in een versneld tempo hieraan te werken. Daarom vanaf nu: alle lichten op groen!

GEGEVENS

Frans Joseph van Thielpark 1
5707 BX Helmond

De Gratis Rugzakken Collectie Bijenkorf • Bekijk Bezorging Beslist Handtassen Tote Guess schoudertassen Kamryn nl Zwart qfwAqXZ
Gratis Bekijk Collectie • De Bijenkorf Bezorging Rugzakken

VOLG ONS

Bezorging • Bijenkorf Rugzakken Bekijk Gratis De Collectie
TOP